SLV NEW TRIA

SLV NEW TRIA: Altijd de juiste downlight
Taal: Nederlands Langue : Francais
Home | Conversie | Keuzehulp | Praktijksituaties | Contact

SLV NEW TRIA: Praktijksituaties

De NEW TRIA plafondspots van SLV zijn al jaren een topseller binnen ons assortiment. En recent is deze productfamilie helemaal vernieuwd. De oude, vertrouwde, eenvoudige, maar breed toepasbare inbouwring, wordt nu gecombineerd met een modulaire opbouw, extra keuzevrijheid en moderne technologie.

Al die mogelijkheden kunnen leiden tot keuzestress. Maar geen paniek! Aan de hand van enkele praktische voorbeelden helpen we je op weg bij het vinden van de juiste downlight.

Accentverlichting voor kunst en decoraties

Wil jij je kunstwerken laten stralen? Kies dan de draai- en kantelbare NEW TRIA om precies het juiste accent te leggen. Door de juist verlichting te kiezen kun je elementen in een ruimte accentueren en er dus net even uit laten springen. Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten. Daarover vertellen we je alles in de video "Accentverlichting voor kunst en decoraties", met de NEW TRIA familie van SLV.

SLV NEW TRIA: Praktijksituaties

Thuiswerken en ontspannen in je woonkamer

Werk jij veel thuis? Met de juiste verlichting kun je overdag geconcentreerd thuiswerken, en ’s-avonds heerlijk ontspannen. Gewoon thuis in de woonkamer. Twee verschillende toepassingen van dezelfde ruimte – dat vraagt om flexibele verlichting. In de video "Thuiswerken en ontspannen in je woonkamer", vertellen we hoe de NEW TRIA met dim-to-warm module van SLV dit mogelijk maakt.

SLV NEW TRIA: Praktijksituaties