SLV NEW TRIA

SLV NEW TRIA: Altijd de juiste downlight
Taal: Nederlands Langue : Francais
Home | Conversie | Keuzehulp | Praktijksituaties | Contact

Thuiswerken en ontspannen in je woonkamer

Werk jij veel thuis? Met de juiste verlichting kun je overdag geconcentreerd thuiswerken, en ’s-avonds heerlijk ontspannen. Dankzij de NEW TRIA met dim-to-warm led module.

De NEW TRIA plafondspots van SLV zijn al jaren een topseller binnen ons assortiment. En recent is deze productfamilie helemaal vernieuwd. De oude, vertrouwde, eenvoudige, maar breed toepasbare inbouwring, wordt nu gecombineerd met een modulaire opbouw, extra keuzevrijheid en moderne technologie. Al die mogelijkheden kunnen leiden tot keuzestress. Maar geen paniek! Aan de hand van enkele praktische voorbeelden helpen we je op weg bij het vinden van de juiste downlight.

Veel werkgevers bieden de mogelijkheid om thuis te werken. Of je bent bijvoorbeeld een ZZP’er die simpelweg vanuit huis werkt. In dit soort gevallen fungeert je woonkamer of slaapkamer als kantoor overdag en als woonruimte in de avond. Het wordt een heuse multifunctionele ruimte! Beide situaties stellen elk hun eisen aan de verlichting.

Denk bijvoorbeeld aan de kleurtemperatuur. Dan gaat het dus over de wit-tint van het licht. Overweeg inbouwspots met instelbare kleurtemperaturen. Gebruik koeler licht tijdens het werken voor alertheid en schakel over naar warmer licht voor een ontspannen sfeer.

Denk daarnaast aan verschillende lichtniveaus. Gebruik bijvoorbeeld dimmers om de lichtintensiteit aan te kunnen passen. Dit biedt flexibiliteit voor verschillende activiteiten, zoals geconcentreerd werken of juist ontspannen. Denk daarbij ook na over eventuele verschillende groepen waarin je de spots kunt schakelen. Zodat je specifieke zones onafhankelijk van elkaar kunt regelen.

Uiteraard zul je van te voren moeten nadenken over de indeling van de ruimte en op welke plaats je zult werken of juist ontspannen. Plaats inbouwspots boven de werkplekken, zoals een bureau of leestafel, om voldoende helderheid te garanderen. Richt andere inbouwspots naar zithoeken om een gezellige sfeer te creëren.

Je kunt spots gebruiken om planten of decoratieve elementen te accentueren, waardoor de ruimte een verfrissende uitstraling krijgt en de werkplek meer aangekleed wordt.

Uiteraard speelt design van de spots ook een rol. Kies inbouwringen die passen bij de stijl van je interieur. Dit voegt niet alleen visueel toe, maar het kan ook helpen bij het definiëren van verschillende ruimtes.

Welke NEW TRIA kies je dan?

Kies de NEW TRIA inbouwring in de kleur en vorm die bij je past bij jouw interieur. Ga je dan voor eenvoudig wit of zwart, stoer aluminium of sjiek rosé gold? Kies je voor strak vierkant of vriendelijk ronde vormen? Ideaal voor deze multifunctionele toepassingen zijn de modules met dim-to-warm functionaliteit. Hier past niet alleen het lichtniveau zich aan tijdens het dimmen, maar verandert de kleurtemperatuur van een hoge lichtintensiteit in 3000 Kelvin naar een lage lichtintensiteit in 1800 Kelvin.